Известие

Collapse
No announcement yet.

Тутела ZC75-Мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тутела ZC75-Мнения

купих си масло за скоростите тутела зц 75 75в80,2литра.Тези дни ще го сменям и искам да чуя вашите мнения .. набутах ли се или ...
    146 1.6 Boxer

по книга дават за боксера 80в90 което е минералка и 75в90 - синтетика. синтетиката по-добре. маслото трябва да е и GL5 . ама каквото и да сложиш на тая скоростна все тая
    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      по книга дават за боксера 80в90 което е минералка и 75в90 - синтетика. синтетиката по-добре. маслото трябва да е и GL5 . ама каквото и да сложиш на тая скоростна все тая
      и да сложиш друга марка нема проблем,ама да е тоя вискозитет.

Comment

последно не разбрах ако сложа това 75W80 ще имам ли някакви проблеми с кутията или не... това ме интересуваше благодаря ви предварително !
        146 1.6 Boxer

Comment

маслото не отговаря на изискванията от производителя. друг е въпроса че тая скоростна е като от трактор и е май-все тая
          точка

Comment

да разбирам ли че няма да имам проблеми ... щото тея сравнения със ССМ нещо не мога да ги разбера
            146 1.6 Boxer

Comment

така.. смених го,скоростите си влизат мазно,3тата пак хърка .. но само на високи обороти иначе всичко е нормално.. за сега
              146 1.6 Boxer

Comment

споко не и пречи аз карам един боксер дето всичките хъркат и се вкарват само с междинна газ.работна кола колко мъка е видялаако можеше да говори но пък корава машина
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Тия боксери имат маняшки скоростни кутии, нема да се притесняваш
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    Тия боксери имат маняшки скоростни кутии, нема да се притесняваш
                    Кага ли ще си направим по една ревизия на скоростите да видим кефа от работещата скоростна кутия на боксера

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:29.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                      X